Gaat u dit jaar als bezoeker of participant naar de vakbeurs Medica in Düsseldorf? Wees dan goed voorbereid. Op 15 september organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) Amsterdam met de Federatie Dutch Creatives Industries (FDCI) de sessie Road2Germany.

Deze sessie staat volledig in het teken van Medica, dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én de medisch-technologische industrie. Let op: voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt vanaf 14:30 uur een (potentiele) deelnemersbijeenkomst plaats!

De KvK en de FDCI geven u tijdens deze sessie een overzicht van de kansen voor de creatieve industrie en de ‘healthsector’. Ze zullen de nadruk leggen op het belang van de (verschillen in de) cultuur van zakendoen. Ook is er de mogelijkheid om alvast kennis te maken met andere deelnemers en bezoekers.

Medica

Met meer dan 132.000 bezoekers en ruim 4.600 exposanten is de Medica dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. En dus een uniek platform voor creatieve bedrijven en creatieve start-ups die het domein ‘health’ tot onderdeel van hun strategie (willen) maken. De beurs vindt dit jaar plaats van maandag 16 tot en met donderdag 19 november.

Kennismakings- en uitwisselingsplatform

De Medica is in de eerste plaats een kennismakings- en uitwisselingsplatform dat op korte of lange termijn tot business kan leiden. Het bijzondere concept van de stand van de Federatie Dutch Creative Industries biedt daartoe alle gelegenheid. Zij verzorgt de collectieve bijdrage van de Nederlandse creatieve industrie. Tijdens de beurs zal ook een nieuwe editie worden overhandigd uit de serie ‘Crossover Works’. De presentatie van de creatieve industrie vindt plaats in nauwe samenwerking met Health Holland, de topsector Life Sciences en Health, die met een ledenpresentatie in dezelfde hal aanwezig is.

Voorlopig programma Road2Germany

15.30 – 16.00      Inloop met koffie & thee
16.00 – 16.30 Peter Post, General Manager at the Task Force Health Care,  over de ‘healthmarkt’ in Duitsland
16.30 – 17.15 Cultuur van zakendoen: een duopresentatie door Hans Brandt en Stein van Diemen van Total Identity
17.15 – 17.25 Een ondernemer over kansen in Duitsland voor de creatieve industrie en healthsector
17.25 – 17.35 Info over/van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, NBSO en EEN door Michelle Lemmers
17.35 – 18.00 ‘Mix & Matchtafels’
18.00 – 18.45 Netwerkborrel

 

Kamer van Koophandel
De Ruyterkade 5, 5e etage
1013 AA Amsterdam

Organisator: Kamer van Koophandel Amsterdam en de Federatie Dutch Creatives Industries
Deelname: Gratis

Aanmelden